Tag Archives | Studio An-V-Thot

Exterior | Image © Studio An-V-Thot

The Plus House, Haryana

By: Studio An-V-Thot, New Delhi The project was perceived as a creation of rectangles within a square, which clearly took us to benefitting proportions during the planning. This was the answer to a rather questionable site which sat on an almost square plot, thus generating a challenge as well as curiosity to achieve a depth […]



Continue Reading
AVT[3] | Image © Studio An-V-Thot

Office of Studio An-V-Thot, New Delhi

By: Studio An-V-Thot, New Delhi Architect Ankita & Pratyoosh, the Designer duo of Studio AVT, always wanted their work place to be their own world of colors and spatiality. This was the driving force for them, once they took up an office space in the chaotic urban environment of Delhi.



Continue Reading
Scroll Up